Idea bisnes di bulan Ramadhan yang menjana pendapatan lumayan

Bulan Ramadhan 2019 dah tak lama dah, beberapa hari saja lagi dari artikel ni di tulis. Pasti ramai yang dah mencongak congak untuk tambah pendapatan di bulan Ramadhan ini sebagai bekalan untuk menyambut Syawal.

Maklumlah bulan Ramadhan memang ternyata bulan rezeki untuk peniaga. Antara perniagaan yang laris di bulan Ramadhan sudah pastinya juadah makanan berbuka puasa. Jualan makanan di bulan puasa selalunya mendatangkan hasil yang lumayan kepada peniaga-peniaga.

Tetapi jangan kita lupa selain makanan, ada satu lagi bisnes di bulan Ramadhan atau di luar bulan Ramadhan yang boleh saja mendatangkan hasil yang lumayan. Korang nak tau bisnes apa??

Jawapannya bisnes air balang. Kalau ke bazar Ramadhan mesti ada ramai punya lah peniaga yang jual air balang nih. Kalau kena gaya dengan resipi air balang yang sedap, for sure air balang kedai tu akan laris dan jadi tumpuan punya.

Yang bestnya bisnes air balang ni adalah kosnya yang rendah tapi keuntungannya boleh lebih daripada 1000%. Wow, best kan? Bayangkan sekarang ni air maunya satu cup kecik dah rm 1.50, kalau cup besar maunya boleh cecah rm 3 ke rm 5 ikut pada jenis air. Banyak ooo untungnya.

Atas kertas nampak macam mudah saja kan bisnes air balang nih, dan boleh untung banyak pulak tu, tapi jangan mudah percaya, apa-apa bisnes pun kalau tak ada ilmu alamatnya bakal akan lingkuplah jawabnya.

Untuk yang ingin menceburi bisnes air balang nih, usah pening-pening kepala nak pikir strategi-strategi nak lariskan jualan air balang nih. Ni ada satu panduan bisnes air balang yang ditulis oleh saudara Mizan Sulaiman, beliau mampu menjana keuntungan sehingga rm 7000 dengan hanya menjual tiga jenis air balang sahaja.

Melalui panduan ni beliau banyak kongsikan cara-cara

  1. macam mana nak tarik pelanggan
  2. macam mana nak buat air yang sedap
  3. macam mana nak jimatkan kos
  4. macam mana nak gandakan keuntungan walau hanya jual tiga jenis air balang sahaja
  5. macam mana nak pilih lokasi yang terbaik & banyak lagi….

So untuk korang yang inginkan panduan lengkap bisnes air balang ni boleh dapatkan di

KLIK>>UNTUK DAPATKAN PANDUAN INI

Just copy saja apa yang diajar dalam panduan ini, Insyaallah boleh mendapat keuntungan lumayan dari bisnes air balang ini.

Semoga perkongsian ini memberi manafaat.

Please follow and like us:
error

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
marzuki79 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of