Susu Kurma Origina, Rasa Yang Menyegarkan

Produk-produk Origina Dairy, Susu Kurma, Susu Coklat & Teh Tarik
Origina Dairy Produk Susu Kurma, Susu Coklat & Teh Tarik

Agak sukar nak jumpa di kedai-kedai susu kurma origina ni.

Strategi jualan susu kurma origina ni buat masa sekarang adalah melalui stokist-stokist dan agent-agent yang mendaftar melalui head quarters Origina. Sebab tu la susah nak jumpa dekat kedai-kedai.,

Sedap susu kurma ni. Kurma dia memang terasa. Ntahla berapa banyak kurma dorang blend dalam satu pek Susu Kurma Origina nih. Kalo letak dalam peti ais kan, minum sejuk-sejuk padu tuuuu rasa dia 🙂

Artikel berkaitan: Produk-produk Origina

 

Antara kelebihan susu kurma origina ni

  • Tiada gula tambahan
  • Tiada bahan pengawet
  • Susu segar yang mengandungi kalsium yang tinggi
  • Rendah lemak (sesuai untuk geng diet)
  • Mengandungi 0% kolestrol
  • Menggunakan kurma yang asli
  • Sesuai untuk ibu yang menyusu bayi, membantu sebagai milk booster.

 

Siapa yang sesuai minum Susu Kurma Origina ni??

Pek yang handy

Sangat sesuai untuk semua lapisan masyarakat.

Dari budak-budak seawal usia tiga tahun sehingga la kepada yang dah berpuluh-puluh tahun.

Susu kurma ini dipek dalam pek yang handy. Maksudnya pek yang stail grab & go. Dengan design hujungnya yang seperti straw kontot tu lagi la mudah untuk nak buka dan minum. Budak-budak lagi la senang minum, kurang risiko nak tumpah 🙂

Selalu kita dengar khasiat kurma kepada ibu mengandung dan menyusu bayi kan. So alternatif terbaik untuk milk booster kepada ibu-ibu yang menyusu bayi adalah dengan meminum susu kurma. Kurma kan memberi sumber tenaga yang cepat untuk badan. 

 

Di mana nak dapatkan Susu Kurma Ini??

Seperti yang saya terangkan dekat permulaan artikel ini, buat masa sekarang susu kurma ini boleh didapati melalui stokist dan agent yang berdaftar.

Antara stokist yang mengedarkan susu kurma Origina ni ialah originadairy_semenyih. Korang boleh usya-usya ig originadairy_semenyih ni untuk order.

Alternatif lain korang boleh klik link di bawah untuk order

 

KLIK SINI>>UNTUK ORDER SUSU KURMA

 

ps: kalau korang berminat untuk jadi agent, korang just isikan nama & email dibawah, nanti ada la orang hubungi anda untuk register.:-)

 

 

First Name:
Email address:
 
Please follow and like us:
error

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of